Brancheoplossing Marketingbureau

Een nieuw opgericht marketingbureau met 4 medewerkers betrekt een nieuw kantoorpand. Ze heeft met spoed een telefoon- en een faxnummer nodig i.v.m. druk van het briefpapier. Er is geen telefoonlijn aanwezig en men beschikt nog niet over telefoons, wel heeft iedereen een mobiele telefoon. Een internetverbinding moet nog worden aangevraagd. Er zal veel telefonische acquisitie worden gepleegd.

De oplossing van CallvoipTelefonie

Gelijk na aanvraag verstrekt CallvoipTelefonie een tweetal nummers – de nummers zijn direct te gebruiken. Het telefoonnummer wordt geforward naar twee mobiele nummers (volgtijdelijk). Het faxnummer ontvangt inkomende faxen en stuurt deze als PDF door naar het mailadres. Via PDF-2-Fax kan er gelijk via de Simmpl telefooncentrale worden uitgefaxt – hiervoor is geen faxapparaat nodig; het uploaden van een PDF is voldoende.
CallvoipTelefonie verzorgt en begeleidt de aanvraag van de internetverbinding. Zodra deze na 14 dagen wordt opgeleverd plaatst CallvoipTelefonievier IP-telefoons: 2 draadloze en 2 vaste bureautoestellen. Inkomende gesprekken gaan op twee toestellen over. Inkomende gesprekken zijn er overigens nauwelijks – er wordt voor vrijwel alleen uitgebeld.
Inmiddels groeit de onderneming en is zij op zoek naar nieuwe huisvesting. De nummers verhuizen zonder moeite en zonder kosten mee.

Gratis advies op maat voor uw zakelijke situatie

CallvoipTelefonie is meer dan alleen besparen. Dankzij de uitgebreide online telefooncentrale bent u voortaan nóg beter bereikbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte aan of laat u adviseren in een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Overtuigd van de mogelijkheden?

  • Forse kostenbesparing
  • Optimale gesprekskwaliteit
  • Modernste online telefooncentrale
  • Alle diensten zijn maandelijks op te zeggen

Ontvang een offerte binnen 1 dag