Feestkleding 365

“Wij maken al sinds dag één gebruik van de diensten van Callvoip. We begonnen met simpelweg 1 vast telefoonnummer via VOIP, welke schakelden we doorschakelden naar een GSM.

Na verloop van tijd zijn we overgestapt op een vaste VOIP-telefoon + antwoordapparaat / doorschakeling. Marieke en haar collega’s hebben ons meerdere malen uitstekend geadviseerd en geholpen om het ingenieuze belschema te configureren.

Het mooie is dat we, ondanks dat we starters zijn, vanaf het begin de uitstraling hadden van een professioneel georganiseerd bedrijf. Callvoip heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Bedankt daarvoor!”

Stefan van Vliet
Feestkleding365.nl


Tags: Omleiding Keuzemenu Tijdsconditie

Ontvang een offerte binnen 1 dag!
  • Kies uw eigen maatwerk-oplossing
  • Callvoip specialistenteam assisteert u!
  • Modern, schaalbaar, gebruiksgemak
  • Bel ons en ervaar het vandaag nog!

Case + belplan

In deze case wenst de klant dat, als alle toestellen in gesprek zijn, de beller wordt opgevangen in een keuzemenu. In dit keuzemenu krijgt de beller een twee keuzes. Keuze 1 leidt naar de voicemailbox, waar men een bericht kan achterlaten. Keuze 2 zet de beller in de wachtrij en hij/zij wordt aangeboden op het toestel wanneer deze weer beschikbaar is. Ook werkt 1 medewerker soms thuis. Dankzij omleidingen kan de belroute gemakkelijk gewijzigd worden en rinkelt het thuistoestel mee. Tevens is men met Carnaval standaard gesloten en moet de beller een meldtekst te horen krijgen. Hieronder ziet u het belplan:

Feestkleiding 365

Gratis advies op maat voor uw zakelijke situatie

CallvoipTelefonie is meer dan alleen besparen. Dankzij de uitgebreide online telefooncentrale bent u voortaan nóg beter bereikbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte aan of laat u adviseren in een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Overtuigd van de mogelijkheden?

  • Forse kostenbesparing
  • Optimale gesprekskwaliteit
  • Modernste online telefooncentrale
  • Alle diensten zijn maandelijks op te zeggen

Ontvang een offerte binnen 1 dag