Monitor uw bereikbaarheid

We bellen steeds minder, zo zegt men. Is ook zo, als het om privésituaties gaat. Liever even een ‘appje’ om aan te geven dat u wat later bent. Maar voor de kapper, tandarts en makelaar pakken we doorgaans toch echt de telefoon om daadwerkelijk te bellen. En deze kapper, tandarts en makelaar willen uiteraard bereikbaar zijn voor hun klant. Zoals een voormalige werkgever van me zei “is de telefoon waar het geld zit”. Eén gemist gesprek hoeft niet direct een ramp te zijn, maar het is nooit goed. U moet bereikbaar zijn.

Verder lezen…

Update platform (05-07-19)

Afgelopen weekend (in de nacht van 5 juli 2019) heeft er een update plaatsgevonden op Simmpl.

Bekijk de Feature-update

Verder lezen…

Sorteer uw klanten op Postcode(gebied)

Als klant van Callvoip maakt u natuurlijk gebruik van de revolutionaire Simmpl telefooncentrale met zijn vele (power)features en ongekend gebruiksgemak. Een veel gebruikte feature onder onze klanten is het keuzemenu, waarmee u de klanten heel eenvoudig door middel van één of twee keuzes direct bij de juiste persoon / afdeling kan laten uitkomen.

Verder lezen…

Callvoip Click-to-Dial: van nummer naar slimme toepassingen

De gratis Click-to-Dial extensie van Callvoip blijft zich steeds verder ontwikkelen op basis van wensen van onze klanten. Wat 2 jaar geleden begon als een simpele app die nummers ‘klikbaar’ maakt om gemakkelijk uit te kunnen bellen, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardige en onmisbare functionaliteit in de dagelijkse werkzaamheden van vele Callvoip-klanten.

Verder lezen…

‘We maken telefonie leuk en gemakkelijk’

Met een prachtige online telefooncentrale, een misschien nog wel mooiere roadmap én de uitfasering van ISDN, staat ons veel leuks te wachten dit jaar. Robert en Marieke vertellen u er graag meer over.

Verder lezen…

Bèta testers gezocht!

Voor de Click-to-Dial zijn wij opzoek naar bèta testers! Een grote update van de Click-to-Dial is aanstaande. Na deze update kunt u de beschikbaarheid van uw collega’s zien én kunt u gesprekken doorverbinden naar uw collega’s!

Verder lezen…

Simmpl-app uitgelicht: Geluid Geluid

Meldteksten zijn een belangrijk onderdeel geworden van menig online telefooncentrale op Simmpl.
Dankzij de functionaliteit ‘geluid’ is het mogelijk om deze gesproken teksten te plaatsen in belplannen of keuzemenu’s.

Verder lezen…

VoIP CTI: Koppelen dat het een lieve lust is

De telefoon gaat. U ziet het nummer, hoort de naam en in de eerste zinnen van het gesprek opent u uw CRM en navigeert naar de relatie. He nee, “wat was uw naam ook alweer? Met dubbel s?” en ja, u heeft het contact gevonden. Zo gaat het, en dit werkt prima.
Toch..?

Verder lezen…

De Promotiedagen door de ogen van…

Zoals u misschien wel hebt gezien of gehoord waren wij als CallvoipTelefonie aanwezig op de Promotiedagen in de MartiniPlaza, deze vonden plaats op 6 en 7 november. Verder lezen…

Laatste dag Promotiedagen, bezoek ons vandaag nog!

De eerste dag zit er weer op en dus maar één dag te gaan. Verschillende collega’s kon u gisteren begroeten. Het was een geslaagde eerste dag van de Promotiedagen en wij kijken uit naar dag 2. Vanaf 12.00 kunt u ons weer bezoeken op standnummer 6043! Verder lezen…