Simmpl-app uitgelicht: Geluid Geluid

Meldteksten zijn een belangrijk onderdeel geworden van menig online telefooncentrale op Simmpl.
Dankzij de functionaliteit ‘geluid’ is het mogelijk om deze gesproken teksten te plaatsen in belplannen of keuzemenu’s.

Verder lezen…

VoIP CTI: Koppelen dat het een lieve lust is

De telefoon gaat. U ziet het nummer, hoort de naam en in de eerste zinnen van het gesprek opent u uw CRM en navigeert naar de relatie. He nee, “wat was uw naam ook alweer? Met dubbel s?” en ja, u heeft het contact gevonden. Zo gaat het, en dit werkt prima.
Toch..?

Verder lezen…

De Promotiedagen door de ogen van…

Zoals u misschien wel hebt gezien of gehoord waren wij als CallvoipTelefonie aanwezig op de Promotiedagen in de MartiniPlaza, deze vonden plaats op 6 en 7 november. Verder lezen…

Laatste dag Promotiedagen, bezoek ons vandaag nog!

De eerste dag zit er weer op en dus maar één dag te gaan. Verschillende collega’s kon u gisteren begroeten. Het was een geslaagde eerste dag van de Promotiedagen en wij kijken uit naar dag 2. Vanaf 12.00 kunt u ons weer bezoeken op standnummer 6043! Verder lezen…

User Panel vernieuwd! Probeer de beta nu uit.

Op dit moment zijn we druk bezig met een nieuw gebruikerspaneel, ook wel UC Panel genoemd. In dit gebruikerspaneel kunt u straks eenvoudig navigeren naar de verschillende onderdelen van de telefooncentrale.
Verder lezen…

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen!

Wij zijn 6 en 7 november aanwezig op 32ste editie van de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen. De Promotiedagen is het zakelijk ontmoetingspunt van Noord-Nederland. Tijdens deze twee dagen zijn er 600 bedrijven aanwezig en meer dan 25000 bezoekers. Verder lezen…

Weer een functie toegevoegd aan Click-to-Dial: het (bedijfs)telefoonboek

De Click-to-Dial functie van Simmpl is verder uitgebreid: de contactpersonen die kunnen nu in een bedrijfstelefoonboek worden opgeslagen. U kunt telefoonnummers van uw contacten zowel zakelijk- als privé opslaan.
Verder lezen…

AVG & CallvoipTelefonie

Als klant van CallvoipTelefonie brengen wij u graag onder de aandacht dat wij wijzigingen hebben aangebracht in de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring. Dit in verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei geldt.

Verder lezen…

Carnaval 2018

De carnavalstijd breekt weer aan! Voor veel van onze klanten betekent dat een wijziging in de openingstijden.
Geldt dat ook voor u? Pas dan uw belroute hierop aan!

Carnaval Simmpl

Verder lezen…

Click-to-Dial over grens vijfhonderd gebruikers heen

De Simmpl Click to Dial-plugin van CallvoipTelefonie heeft recentelijk zijn vijfhonderdste gebruiker mogen begroeten. Om deze mijlpaal te vieren krijgt de applicaties binnenkort een update met enkele nieuwe features waardoor deze nóg gebruiksvriendelijker wordt.

Verder lezen…