VoIP partner van CallvoipTelefonie worden?

Met het partnerprogramma van CallvoipTelefonie breidt u uw dienstverlening eenvoudig uit. Vanuit de markt is er een sterke vraag naar systeembeheerders die ook de VoIP telefonie kunnen leveren. Als VoIP partner van CallvoipTelefonie kunt u altijd op ons rekenen. Dagelijks zit het CallvoipTeam voor u klaar bij al uw telecom-gerichte vragen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als partner van CallvoipTelefonie biedt u de online telefooncentrale van CallvoipTelefonie aan onder de naam Simmpl. Simmpl omdat alle geavanceerde functionaliteiten bijzonder eenvoudig te beheren en te bedienen zijn. Simmpl is de nieuwste en modernste telefooncentrale ter wereld. Als partner van CallvoipTelefonie geeft u advies aan uw klanten en adviseert u CallvoipTelefonie als provider. U ontvangt een passende vergoeding voor uw verkoopinspanningen, afhankelijk van het type partnership.

Support

Als partner zit het CallvoipTeam dagelijks voor je klaar voor alle telecomgerichte vraagstukken. Wij zijn telefonisch op werkdagen van 08.30 tot 17.30 te bereiken. Daarbuiten zijn wij per email bereikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op


Bedrijfsnaam
Uw naam*
Telefoonnummer
E-mailadres*
Uw bericht*