Brancheoplossing Reisbureau

Een reisbureau met 3 werknemers heeft een ISDN-lijn en gebruikt DECT-toestellen die zijn aangesloten op een kleine ISDN-2 centrale. Men belt veel naar Duitsland, Spanje, Italië en Griekenland. Men heeft een basic ADSL-abonnement dat toereikend is voor het gebruik van VoIP. Men vraagt zich af wat de mogelijkheden zijn van VoIP in de eigen situatie.

De oplossing van CallvoipTelefonie

Het huidige telefoon- en faxnummer zijn overgedragen (geporteerd) naar CallvoipTelefonie. Er wordt een FRITZ!Box VoIP-modem-router aangeschaft. De nummers worden op de FRITZ!Box 7490 geregistreerd. De ISDN-centrale kan op de FRITZ! worden aangesloten. Men kan op de bestaande toestellen bellen en gebeld worden. Faxen komen binnen via e-mail als PDF bestand. Dit is handig omdat alle bevestigingen nu direct elektronisch kunnen worden gearchiveerd en men de faxen op iedere plek waar e-mail beschikbaar is, kan bekijken. Ook het kunnen verzenden van een fax door een PDF te uploaden is een bijzonder welkome bijkomstigheid!.

Gratis advies op maat voor uw zakelijke situatie

CallvoipTelefonie is meer dan alleen besparen. Dankzij de uitgebreide online telefooncentrale bent u voortaan nóg beter bereikbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte aan of laat u adviseren in een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Overtuigd van de mogelijkheden?

  • Forse kostenbesparing
  • Optimale gesprekskwaliteit
  • Modernste online telefooncentrale
  • Alle diensten zijn maandelijks op te zeggen

Ontvang een offerte binnen 1 dag