Even voorstellen

Wij zijn CallvoipTelefonie, VoIP-provider voor de zakelijke markt. We voorzien professionele telefonie-oplossingen voor kleine en grote bedrijven. Daarbij leveren we de producten en internetverbindingen die nodig zijn om optimaal gebruik te kunnen maken van onze telefoniedienst. CallvoipTelefonie bestaat uit een gedreven team van 9 personen.

Een overstap van traditionele telefonie naar VoIP telefonie is een complex traject. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners, kunnen wij dit complexe traject uitstekend begeleiden en managen. Verder hebben we uitgebreide kennis van de apparatuur die we leveren, zodat we iedere klant goed en snel van dienst kunnen zijn.

We voelen en nemen de verantwoordelijkheid voor de situatie van de klant en hechten belang aan een persoonlijk contact met onze klanten. Daardoor hebben we een plezierig contact met veel klanten. We vinden het belangrijk dat de klant een plezierig gevoel aan het gesprek overhoudt.

Klanten kunnen bij ons terecht voor alle telecomgerichte vragen en we vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is. Want een tevreden klant zorgt voor nieuwe klanten. Onze focus is niet de techniek, maar juist de organisatie en de mens: vanuit een bedrijfskundige blik en ruime kennis van de mogelijkheden bieden wij klanten oplossingen voor hun telefonie-gebonden vragen.

CallvoipTeam

CallvoipTelefonie is de zakelijke telefonieprovider waar persoonlijk contact centraal staat. Maak daarom kennis met ons team en weet wie u aan de lijn heeft.

Maak kennis met ons team