Belbundel aanvragen

Wilt u zekerheid over uw maandelijkse telefoniekosten? Kies dan voor onze belbundels voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Kies de bundel die bij uw belgedrag past; de bundel is een uitbreiding van uw telefonieabonnement.

De belbundel is er in drie soorten, met een een minutenplafond van 500, 1500 of 5000 belminuten per toestel per maand. De bundel geldt voor al uw toestellen en dekt belverkeer naar Nederlandse nummers, vast en mobiel, af. U betaalt wel voor ander verkeer zoals betaalnummers (0900 en bepaalde 08x-nummers) en buitenlands verkeer. U kunt minuten niet meenemen naar de volgende maand en minuten zijn niet van het ene op het andere toestel overdraagbaar. Belverkeer buiten de bundel (meer minuten, buitenlandverkeer, betaalde servicenummers) wordt extra in rekening gebracht aan de hand van onze standaard gesprekskosten.

Fair Use policy voor belbundels
Per belbundelgebruiker (= per toestelaccount) mag er max. 30% van de totaal uitgaande belminuten per maand voor een vast bedrag worden gebeld naar mobiele bestemmingen. Als het aantal mobiele belminuten per gebruiker in één bepaalde maand meer dan 30% van de totaal aantal uitgaande belminuten bedraagt, worden voor de verdere belminuten de reguliere gesprekstarieven in rekening gebracht. De volgende maand kan de gebruiker weer maximaal 30% naar mobiele bestemmingen bellen voor een vast bedrag per maand.
Per belbundel kan max. 10% worden benut voor doorschakelingen vanuit een belplan.
NB: de belbundels zijn niet te gebruiken voor toestelaccounts die op een telefooncentrale staan geregistreerd.

Loyale klanten
NB: ook voor loyale klanten zijn de belbundels bestelbaar.
U stapt dan over naar de nieuwe tarieven voor toestelaccounts ad 4,- ex BTW p/mnd en uw Powerfeatures als faxbox, wachtrij, keuzemenu e.d. Zie de tariefpagina voor details.
Om aan te vragen vult u het aanvraagformulier Belbundels in.

Kosten belbundels

U kunt kiezen uit drie verschillende belbundels, afhankelijk van het aantal belminuten dat u nodig heeft. Onderstaande prijzen komen bovenop de gebruikelijke kosten van uw toestelaccount (€4,- per maand). U neemt een belbundel af voor alle toestelaccounts die op de centrale staan, het is niet mogelijk om een selectie te maken van toestellen die de belbundel krijgen. U betaalt dus per toestelaccount (die op de centrale staat) onderstaande belbundelprijs.

Omschrijving Eenmalige kosten Abonnementskosten
500 belminuten per toestel € 0,00 € 10,00 per maand
1.500 belminuten per toestel € 0,00 € 12,50 per maand
5.000 belminuten per toestel € 0,00 € 25,00 per maand

Aanvraagformulier belbundels

Vul het formulier in, controleer de bevestigingsmail en stuur deze per mail naar ons ter bevestiging van uw opdracht.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Klantnummer *
Aanhef
Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres *

Aanvraaggegevens

Belbundel
Opmerkingen