0900-servicenummer aanvragen

Een 0900-servicenummer is een nummer waar mensen u tegen betaling op kunnen bereiken: de beller betaalt een bepaald tarief per minuut of een vast bedrag per gesprek. U kunt zelf een 0900- nummer bij de ACM aanvragen.

U bepaalt het tarief zelf: dit ligt tussen de 0 en 99 cent per minuut of een vast bedrag tot 1,30 per gesprek. Het 0900-servicenummer is in heel Nederland actief. De beller betaalt de kosten van het gesprek. U ontvangt de opbrengst minus de kosten terug. Bij een tarief van 0 cent per minuut zijn er geen opbrengsten, wel kosten. Er geldt een wettelijk maximum van 50,-/50 minuten – hierna wordt het gesprek automatisch verbroken.

Na het indienen van het formulier ontvangt u ons aanbod.
NB: servicenummers hebben een initiële looptijd van een jaar (dit in tegenstelling tot de reguliere Nederlandse nummers die ook binnen het eerste jaar een opzegtermijn van één maand hebben).

Kosten Servicenummers

Omschrijving Eenmalige kosten Abonnementskosten
0900 nummer € 15,00 € 35,00


Offerte-aanvraag 0900 nummer

Vul het formulier in, controleer de bevestigingsmail en stuur deze met uw ACM beschikking, KvK uittreksel (niet ouder dan 6 maanden) en kopie legitimatie per mail naar ons ter bevestiging van uw opdracht.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Klantnummer *
Aanhef
Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres *

Aanvraag 0900-nummer

Uw 0900-nummer
Nieuw of bestaand nummer?
NieuwBestaand
Gewenste ingangsdatum
Landingsnummer gesprekken
Tarief voor de beller
Opmerkingen