Lynn de Goede

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij CallvoipTelefonie. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verwerken van aanvragen, wijzigingen en opzeggingen. Daarnaast bewaak ik de administratieve processen. Ik heb het laatste jaar erg veel geleerd op gebied van VoIP en internet. De werkzaamheden zijn hier erg afwisselend en dat maakt mijn werk uitdagend. Als u vragen heeft over de algemene administratieve zaken, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Naast het werk rij ik zo’n vier tot vijf dagen per week paard. Even spontaan uiteten of een terrasje pakken ben ik fan van en ik reis graag. Van 2012 t/m 2015 heb ik in Australië gewoond. Ik ben ook nog voor een paar weken in Nieuw-Zeeland geweest. Er zijn nog zat landen op mijn bucketlist die ik wil afstrepen.

Lynn de Goede schreef

Laatste dag Promotiedagen, bezoek ons vandaag nog!

De eerste dag zit er weer op en dus maar één dag te gaan. Verschillende collega's kon u gisteren begroeten. Het was een geslaagde eerste dag van de Promotiedagen en wij kijken uit naar dag 2. Vanaf 12.00 kunt u ons weer bezoeken op standnummer 6043! Tijdens de... lees verder